Voksne

Vi har i dag 2grupper for voksne:


Nybegynner (Gruppe 2): Mandag og Onsdag kl 18:00 - 19:30.

Avansert (Gruppe 1): Tirsdag og Torsdag kl 18:00 - 19:30.

Pris for 6mnd er 3400kr

I tillegg har vi:

KAMPTRENING på Søndager fra kl 17:00-18:00

EGENTRENING på Søndager kl 17:00 - 19:00

Kung Fu (Gong Fu) i ordets forstand kan oversettes på flere måter. Den mest brukte oversettelsen er å "mestre en kunst gjennom hardt arbeid". Å alltid strebe etter å bli bedre, å perfeksjonere gjennom trening.

Vi bruker å si, at på trening så lærer du, og vil du oppnå et høyere nivå i Kung Fu må du øve mye på det du har lært. 

Men ikke misforstå, selv om vi lærer mye på trening, så vil man samtidig legge igjen mye svette og energi. Hvor tungt det blir,  er i stor grad opp til den enkelte. Heldigvis vil du møte instruktører som får deg til å gi det lille ekstra, samtidig som du vil utvide horisonten for hvor mye du klarer fysisk og psykisk, uavhengig av tidligere fysisk form og bakgrunn.

Kung Fu kan deles opp i ulike områder, selv om de berører hverandre hele tiden. For at hurtighet, kraft, stillinger, teknikk og presisjon skal forbedres, er vi avhengig av å bygge en solid grunnmur med tanke på kondisjon, styrke, bevegelighet, reaksjon, koordinasjon og konsentrasjon. 

Til dette bruker vi treningsmetoder innen statisk, eksplosiv og utholdende styrke, anaerob og aerob kondisjon, herding, bevegelighet, koordinasjon og balansetrening, samt Qi Gong og meditasjon. De to sistnevnte er i tillegg egne ferdigheter innenfor Kung Fu som krever mye øvelse. 

Med andre ord er treningene veldig varierte.

Etter hvert som grunnmuren faller på plass, så vil man også lære mer om anatomi, fysiologi, treningsplanlegging, treningspsykologi, kosthold og en rekke andre kunnskapsområder som er nødvendige for å forstå hva som skjer i kroppen både før, under og etter trening. Dette i sin tur vil gjøre det enklere for deg, å øve ekstra på det du vil bli god på, utenfor de fastsatte treningene.

På et høyere nivå vil man også utvikle ferdigheter innen ledelse, pedagogikk, ulike Kung Fu våpen og massasje.

Uavhengig av hvor langt frem i tid man ser, så starter alt med en gratis prøvetime, og man vil fort merke en endring i fysikk og mental styrke.