OPPSTART, KURS, KAMPTRENING OG GRADERING FOR BARN 2023

23.12.2022

OPPSTART 2023

BARNEGRUPPENE Felles trening alle dager uke 1! Klokken 17:00 - 18:00.

VOKSENGRUPPER: Fellestrening alle dager uke 1! Klokken 18:00 - 1930.

Det vil si at den enkelte har mulighet til å trene alle dager UANSETT NIVÅ:) Dette for å bli litt kjent på tvers av gruppene, samt at man har mulighet til å starte opp nyåret på en ekstra god måte for den som vil det;)


I uke 2 går vi tilbake til normalen!;

-Gruppe 1 Tirs og Tors 18-1930. 
-Gruppe 2 Man og Ons 18-1930. 
-Gruppe 3 (Nybegynner) Man og Ons kl1930-21:00). Mer info rundt nybegynnerparti kommer!

-Gruppe 4 (Barn viderekommende) Man og Ons 17:00 - 18:00.

-Gruppe 5 (Barn Nybegynner) Tirs og Tors 17:00 - 18:00. Mer info rundt nybegynnerparti kommer!


GRADERING BARN GRUPPE 4 (Man og Ons) blir Søndag 15Januar, klokken 16:00. 

Nærmere info blir gitt på trening, men hovedsakelig gjelder dette de som var klar for gradering før jul og har lært ferdig teknikkene, samt de som fikk noe å jobbe med sist gradering. LYKKE TIL:)KURS:

Vi starter 2023 med et brak, og fyrer avgårde 3stk kurs som er åpne for absolutt alle sammen i og utenfor klubben! Klikk her for mere informasjon rundt de ulike kursene!

Workshop i Deep Stretching 7-8Januar 

Qi Gong Kurs oppstart 6 Januar 

Kurs i Selvforsvar for jenter/kvinner


KAMPTRENING!

Da starter vi opp med kamptrening igjen på Fredager Kl 18-:15-19:15. Vi kommer med nærmere info på trening:)

Kravet for å delta på kamptrening er at man har oppnådd gult belte og har nødvendig utstyr (Leggbeskyttere, hansker og tannbeskytter). 

Klubben selger noe utstyr, men man kan fint handle inn dette selv via nett eller butikk. Noe krav stilles likevel, les mere her. For spørsmål rundt dette, eller andre ting, ta kontakt med Kristian under trening, eller på kristian_vintervoll@hotmail.com.

Kamptrening/sparring har som formål å øve på teknikkene vi har lært, og sette disse i praksis. Det er IKKE en trening hvor man på noen som helst måte prøver å skade hverandre, tvert imot. Vi gjør alt vi kan for å holde treningene skadefrie, og de blir styrt av Sifu, og/eller de mest erfarne instruktørene i klubben. 

Kondisjonsmessig er også dette en av de beste treningene man får hos oss, da det i stor grad kan sammenlignes med anaerob kondisjonstrening.

Vi tar både nivå, form og ferdighetsnivå i betrakning når man blir satt sammen i par/grupper, og alle sammen har hatt en eller annen form for kamptrening flere ganger under hovedtreningene tidligere. Anbefaler alle å enten prøve et par treninger å teste dette ut.