Hans Petter

"Lenge har jeg vandret min vei siden jeg var din elev. Min vei startet med deg og din Kung Fu. I din visdom har jeg endelig funnet indre ro og faktisk glede over livet.

Det tok meg mange år å innse hvem jeg er og hvordan jeg kan leve. Hver gang livet har vært vanskelig har jeg forsøkt, forsøkt så hardt på å finne ro uten at noe hjalp. I de vanskeligste stunder har mine tanker alltid gått tilbake til din lærdom, dine teknikker for balanse og ditt budskap om å bevare ro og stoppe sinnet.

Jeg er ikke, og har aldri vært en voldelig person, takket være Kim Son Quang Kung Fu.

Uten deg, den strenge læremetoden og den respekten for hverandre vi oppnådde, så tror jeg livet mitt hadde vært over for lenge siden.

Frustrasjonen i livet gjorde at jeg måtte flytte. Jeg pakket tingene mine og reiste fra alt jeg kjente fordi jeg følte alternativet var forferdelighet, fangenskap eller som verst, at jeg ikke burde leve.

Jeg har idag to små barn og jeg prøver så godt jeg kan å lære de om respekt for hverandre, likeverd, vilje og hardt arbeid. Vi trener også grunnstillingene til Kim Son Quang.

Jeg vet ikke om vi noen gang møtes igjen, så derfor vil jeg skrive til deg fordi du har betydd, og betyr så mye for meg og hvem jeg er. 

Takk Sifu, takk for din standhaftighet, ærlighet, jernvilje og personlighet."

- Hans petter, tidligere elev fra 90 tallet - tidlig 2000.